MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Biovetenskap i Camarillo i USA 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Biologi och livsvetenskap är en gren inom vetenskapen som studerar hur olika processer, till exempel kemiska, fysiska och geologiska, påverkar hur levande organismer interagerar på jorden. Kurser man tar kan inkludera ämnen såsom ekologi, fysiologi och evolution.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Camarillo i USA 2021

1 Resultat i Biovetenskap, Camarillo Filter

MS Biotechnology / MBA Dual Degree

California State University, Channel Islands
Magisterexamen
Engelska

California State University Channel Islands erbjuder ett dubbelt examensprogram som kombinerar en magisterexamen i bioteknik och en MBA. Det finns bara fyra av dessa unika pro ...

Läs mer