MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Biovetenskap i Las Cruces i USA 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Studier i biologi & livsvetenskap förbereder ofta studenterna på en karriär inom sjukvården. Ibland kombinerar studieprogram kurser i mänsklig biologi med kurser i fysik, kemi, och även geologi för att hjälpa studenterna att lära sig hur levande organismer fungerar tillsammans.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Las Cruces, är den näst största staden i delstaten New Mexico med ca 97.600 invånare som bor här. Det är omgivet av ett vackert landskap mestadels består av berg och slätter. Staden är betjänad av ett stort statligt universitet som erbjuder program upp till doktorsexamen nivå, med ett community college inom dess gränser också.

Be om information Masterexamina i Biovetenskap i Las Cruces i USA 2021

2 Resultat i Biovetenskap, Las Cruces Filter

Civilingenjör i lantbruksekonomi

New Mexico State University College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences (ACES)
MSc
Engelska

New Mexico State University Master of Science Program in Agricultural Economics (MS-AEEC) är ett utmärkt forskarutbildningsalternativ för individer som fullföljer eller har gr ...

Läs mer

Animal Science Graduate Program

New Mexico State University College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences (ACES)
Magisterexamen
Engelska

College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences (ACES) är en motor för ekonomisk utveckling och samhällsutveckling i New Mexico, vilket förbättrar livet för nya m ...

Läs mer