MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Bokföring i Nya Zeeland på distans 2020/2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Processen som kallas redovisning kan spåras tillbaka tusentals år till forntida civilisationer. Redovisning är mätning och analys av ett företags ekonomiska metoder. Finansiell redovisning, till exempel, fokuserar på bokslut och transaktioner.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Nya Zeeland är ett land med fantastiska och varierande natur. Kiwi är inte bara en av de nationella symbolerna - de andra är silver ormbunke blad och Koru - men också namnet nyzeeländare brukar kalla sig. Utomeuropeiska studenter kommer att behöva betala hela kursavgifter och sina egna levnadskostnader under studietiden på en Nya Zeeland institution.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Bokföring i Nya Zeeland på distans 2020/2021

1 Resultat i Bokföring, Nya Zeeland, Distansutbildning Filter

Master of Professional Accounting och Finance

Massey Business School
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Delta i det enda mästersprogrammet i Nya Zeeland, godkänt av Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting och Finance är den enda forskarutbildningen ...

Läs mer