$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Business Intelligence i Saint-Étienne i Frankrike 2022

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.En Master i Business Intelligence är en grad som lär eleverna hur man använder företagets data, såsom kunduppgifter, HR data eller försäljningsuppgifter. Detta görs genom att erkänna den värdefulla data och fortsätter att generera… Läs mer

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

En Master i Business Intelligence är en grad som lär eleverna hur man använder företagets data, såsom kunduppgifter, HR data eller försäljningsuppgifter. Detta görs genom att erkänna den värdefulla data och fortsätter att generera strategier och ledningsbeslut som förbättrar organisationen.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Be om information Masterexamina i Business Intelligence i Saint-Étienne i Frankrike 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Saint-Etienne School of Economics
Saint-Étienne, Frankrike

Denna magisterexamen erbjuder studenter med en ekonom, chef eller ingenjörsprofil, yrkesutbildning inom datavetenskap och innovationshantering.

Denna magisterexamen erbjuder studenter med en ekonom, chef eller ingenjörsprofil, yrkesutbildning inom datavetenskap och innovationshantering. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Franska, Engelska
Sep 2022
Campusstudier