MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Affärer på deltid i Toowoomba, Australien 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Master i Business program ger studenter med en grundläggande förståelse för affärsmässiga principer som förbereder dem för karriärer inom små företag, multinationella företag, eller statliga organisationer.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Toowoomba är en viktig utbildning center. Många främsta universitet lokalisera eller sätta campus i detta område, såsom de omfattande campus i södra Queensland Institute of TAFE och University of Queensland.

Be om information Masterexamina i Affärer på deltid i Toowoomba i Australien 2021

1 Resultat i Affärer, Toowoomba Filter

Master of Business and Innovation (MBSI)

University of Southern Queensland (USQ)
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;72 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Gör din nästa stora karriärrörelse med USQ: s Master of Business and Innovation. Du kommer att kunna välja två specialiseringar som kommer att bredda din kunskap, förbättra di ...

Läs mer