MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Affärer på Filippinerna på deltid 2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Studenter som tar en Master i Business examen kommer att få kärnverksamheten färdigheter såsom bokföring, marknadsföring, ekonomi, förvaltning, juridik och etik. Kvalificerade kandidater kommer att ha ett brett sortiment av yrkesval inom många sektorer och branscher.

Filippinerna, officiellt känd som Republiken Filippinerna, är en suverän stat i Sydostasien i västra Stilla havet. Engelska är ett av de officiella språken i Filippinerna och är ett obligatoriskt ämne i alla skolor.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Affärer på Filippinerna på deltid 2021

2 Resultat i Affärer, Filippinerna Filter

Master i tillämpad företagsekonomi

University of Asia and the Pacific
Magisterexamen
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Det tillämpade företagsekonomiska programmet (ABEP) är ett masterprogram för unga chefer som letar efter mer än de vanliga i en doktorandkurs. ABEP är stolt över sin över 30 å ...

Läs mer

Master i strategisk företagsekonomi

University of Asia and the Pacific
Magisterexamen
<
Deltid
<
11 månader
Engelska
Campusstudier

Det strategiska företagsekonomiska programmet (SBEP) är uteslutande för ledande befattningshavare som dig som har högsta ledningspositioner och som spelar en aktiv roll för at ...

Läs mer