$close

Filter

Visa resultat

Se 3 masterprogram i Catering och management på deltid

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Masterprogram i Catering och management på deltid

Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Los Angeles, Amerikas förenta stater

The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics kommer att förbereda studenterna för att kommunicera principer och metoder för livslång näring relaterad till hälsa ... +

The Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics kommer att förbereda studenterna för att kommunicera principer och metoder för livslång näring relaterad till hälsa och livslängd samt utvärdera principer och metoder relaterade till friskvård. I slutet av detta program kommer akademiker att kunna implementera bästa praxis inom personalhantering relaterade till matserveringssystem och sitta för den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM). -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
32 timmar
Engelska
Jan 2023
15 Okt 2022
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma, Italien

Denna magisterexamen i maskinteknik skapades för att tillgodogöra sig det bästa som sektorns särdrag har att erbjuda, det är livsmedelsindustrin som förenar aspekter av många ... +

Denna magisterexamen i maskinteknik skapades för att tillgodogöra sig det bästa som sektorns särdrag har att erbjuda, det är livsmedelsindustrin som förenar aspekter av många olika discipliner. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Taylor’s University
Subang Jaya, Malaysia

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor' ... +

Master of Philosophy (Food Studies) syftar till att groom kandidater till högkvalificerade yrkesverksamma som är experter inom matvetenskap. För att uppnå detta har Taylor's University och University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformat en omfattande läroplan som omfattar komponenter som forskningsfärdigheter, antropologi och sociologi av mat, förståelse för olika matkulturer, mattrender och affärsutsikter, sociopolitiska frågor på matnäring och folkhälsa och många fler. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
18 - 30 månader
Engelska
Campusstudier