$close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 masterprogram i Catering

Tjänar en magisterexamen är ett utmärkt sätt att få fart din karriär och ange en mer framgångsrik och framskjuten position. Att delta i en masterprogrammet måste du först tjäna en kandidatexamen. Studenter som väljer att fortsätta sin utbildning har ofta en betydande fördel. Vad är en Master i Catering? I huvudsak tjänar en examen i catering förbereder eleverna för att driva en… Läs mer

Tjänar en magisterexamen är ett utmärkt sätt att få fart din karriär och ange en mer framgångsrik och framskjuten position. Att delta i en masterprogrammet måste du först tjäna en kandidatexamen. Studenter som väljer att fortsätta sin utbildning har ofta en betydande fördel.

Vad är en Master i Catering? I huvudsak tjänar en examen i catering förbereder eleverna för att driva en cateringfirma eller annan mat hotellföretag. Kurser brukar fokusera på tid och resurshantering, budgetering, marknadsföring, bokföring, lagerhantering och anställningspraxis. Det är viktigt att eleverna förstår att en examen i restaurangbranschen är mer liknar ett företag program än en kulinarisk ett. Det är ovanligt för kurser att fokusera på kunskaper om matlagning.

Studera catering ger eleverna utmärkt tid ledningskompetens och förbereder dem att frodas i en verksamhet karriär.Forskare är intresserade av företagande gynnas också av att få ledning och ledarskap som de behöver för att börja sin egen verksamhet eller driva ett befintligt företag.

De kostnader som är förknippade med att tjäna en magisterexamen i catering varierar ganska lite. Många faktorer, såsom skola och program att välja, liksom studielandet, påverkar undervisning och andra avgifter. Gör din forskning för att veta vad kostnaden blir för inskrivning.

Det kan verka som catering är ett visst område i fokus som bara skulle göra det möjligt för några karriärmöjligheter, men det finns faktiskt många områden som catering grad akademiker kan uppnå, inklusive food service, mat marknadsföring, restaurang förvaltning, och catering förvaltning. Specifika positioner inkluderar gästfrihet chefer, anställningssamordnare, operatörer, marknadsförare, biträdande chefer och mattjänster. Catering är ett unikt område som erbjuder studenter många möjligheter.

Om du är intresserad av en utbildning inom catering, komma igång idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
Moldova Technical University
Chisinau, Moldavien

Fakulteten för livsmedelsteknik är den största utbildningsanläggningen i livsmedelsindustrin i Moldavien. Specialiteten "Industrial Chemistry" (livsmedelsindustriprofil) vid k ... +

Fakulteten för livsmedelsteknik är den största utbildningsanläggningen i livsmedelsindustrin i Moldavien. Specialiteten "Industrial Chemistry" (livsmedelsindustriprofil) vid kemifakulteten inom State University of Moldova grundades 1959 och representerar vår fakultets ursprung. Specialiteten ingick i kemifakulteten. -
Magisterexamen
Engelska, Franska, Rumänska, Ryska
 
Russian State University Of Tourism And Service
Cherkizovo, Ryssland

Utbildningen är inriktad på utbildning och övergång till en ny kvalifikationsnivå av specialister från organisationer inom gästfrihet och catering. Studenterna får teoretisk k ... +

Utbildningen är inriktad på utbildning och övergång till en ny kvalifikationsnivå av specialister från organisationer inom gästfrihet och catering. Studenterna får teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av organisations-, lednings- och projektaktiviteter i specialiserade organisationer under utbildningen. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
24 - 30 månader
Ryska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Ryssland

Yrkesverksamhet för akademiker: bearbetning, bearbetning och lagring av livsmedelsråvaror på cateringinrättningar; produktion av halvfabrikat och produkter för olika ändamål f ... +

Yrkesverksamhet för akademiker: bearbetning, bearbetning och lagring av livsmedelsråvaror på cateringinrättningar; produktion av halvfabrikat och produkter för olika ändamål för cateringföretag; kontroll över effektiv drift av cateringföretag; kontroll över livsmedelsprodukternas kvalitet och säkerhet. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
24 - 27 månader
Ryska
Campusstudier