$close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Catering på deltid i Europa 2022

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade uni… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Catering på deltid i Europa 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Russian State University Of Tourism And Service
Cherkizovo, Ryssland

Utbildningen är inriktad på utbildning och övergång till en ny kvalifikationsnivå av specialister från organisationer inom gästfrihet och catering. Studenterna får teoretisk k ... +

Utbildningen är inriktad på utbildning och övergång till en ny kvalifikationsnivå av specialister från organisationer inom gästfrihet och catering. Studenterna får teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av organisations-, lednings- och projektaktiviteter i specialiserade organisationer under utbildningen. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
24 - 30 månader
Ryska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Ryssland

Yrkesverksamhet för akademiker: bearbetning, bearbetning och lagring av livsmedelsråvaror på cateringinrättningar; produktion av halvfabrikat och produkter för olika ändamål f ... +

Yrkesverksamhet för akademiker: bearbetning, bearbetning och lagring av livsmedelsråvaror på cateringinrättningar; produktion av halvfabrikat och produkter för olika ändamål för cateringföretag; kontroll över effektiv drift av cateringföretag; kontroll över livsmedelsprodukternas kvalitet och säkerhet. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
24 - 27 månader
Ryska
Campusstudier