MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Ekonomi i Bulgarien på distans 2020/2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Det finns tecken på ekonomisk skrift som går hela vägen tillbaka till den mesopotamiska eran. Utvecklingen av den moderna ekonomin kan vi till stor del tacka två grupper som kallas fysiokraterna och merkantilisterna för. Dessa grupper bidrog till att utveckla kapitalismen i Europa på 1600-talet.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Undervisningsministeriet övervakar ofta utbildning i Bulgarien. De studenter som bedriver högre utbildning i högskolan får ofta en viss procent av regeringens sponsring för att de framgångsrikt slutföra sina studier.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Ekonomi i Bulgarien på distans 2020/2021

1 Resultat i Ekonomi, Bulgarien, Distansutbildning Filter

Magisterexamen i ekonomi (ledarskap och ledning)

VUZF University
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Programmet Master of Economics (Ledarskap och Management) är öppen för utbildningen av specialister som kombinerar kunskap inom ekonomi med ledarskap och ledarskap för att fra ...

Läs mer