Keystone logo

2 Master Program i Ekonomi i Kanada för 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Popular study format

    Popular education type

    Master Program i Ekonomi

    En väl diversifierad akademisk disciplin, som har tillämpats på områden i hela samhället, såsom affärer, finans, sjukvård, myndigheter, utbildning, familj, lag, religion, politik, sociala institutioner och vetenskap, visar Nationalekonomi en fascinerande ämnesområde för många forskarutbildningskurser forskare. Master of Economics program i Kanada tenderar att specialisera sig på olika områden inom ekonomi, såsom utvecklingsekonomi, som studerar föränderliga globala, nationella och lokala sammanhang för låg-till medelinkomstländer samhällen runt om i världen. Andra områden av specialisering omfattar naturresursekonomi, ekonomisk politik, jordbruksekonomi, miljöekonomi, finansiell ekonomi och mer.

    För att uppfylla kraven för införsel till en Master of Economics programmet vid ett universitet eller handelshögskola i Kanada, måste de sökande redan har slutfört en kandidatexamen 's examen, företrädesvis i ett närliggande ämne.Många Masters of Economics studenter i Kanada kommer att lämna in ett skriftligt examensarbete i slutet av sin studie sikt. Bedömningar i Masters of Economics program på skolor i Kanada syftar till att testa eleverna 'teoretiska och praktiska kunskaper om grunderna för sitt område, samt visat prov på djupare förståelse av vissa nyckelbegrepp.

    För att läsa mer om hur du kan begära mer information om Masters of Economics program från affärer högskolor i Kanada, helt enkelt scrolla ner.