17 Master Program i Energi i Asien for 2024

Master Program i Energi i Asien for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    M.Sc. i miljöfysik och solenergi-programmet är utformat för att studenter ska få en djup och mångsidig förståelse och förmåga inom områden relaterade till miljö och naturresurser, samtidigt som de utvecklar sin mentala flexibilitet, vilket gör det möjligt för dem att använda metoder, termer och koncept från olika forskningsområden och flytta mellan sådana områden.

    • Baku, Azerbajdzjan

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Var ska man effektivt studera detta ämne om inte i Azerbajdzjan? I början av 1900 -talet fanns världens hälft av de då upptäckta oljereserverna i vårt land! För närvarande är två tredjedelar av Azerbajdzjan rika på naturgas och olja, medan volymen olja som transporterades via Baku-Tbilisi-Ceyhan (1768 kilometer lång) i slutet av 2020 lyckades nå 3,5 miljarder fat sedan 2006 Vårt forskarutbildningsprogram har en tydligt tillämpad karaktär och ger också möjlighet att utveckla unika färdigheter inom analys och syntes inom området.

    • Beppu, Japan
    • Idar-Oberstein, Tyskland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet i International Material Flow Management (IMAT) är APU: s flaggskepps dual masterprogram med Trier University of Applied Sciences, som utförs av Institute of Applied Material Flow Management (IfaS) i Tyskland. Eleverna av IMAT får möjlighet att studera vid APU i Beppu, Japan, Födelseplatsen för One Village One Product (OVOP), i sitt första år och vid Milk Campus Birkenfeld (ECB), den första Zero Emissions campus i Europa, i sitt andra år.

    • Academic City, Förenade arabemiraten

    Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger en översikt över tillgången och användningen av energi i världen idag men tillåter studenten att specialisera sig inom det snabbt växande området för förnybar energi. Programmet riktar sig till studenter som vill utveckla en kritisk förståelse för de betydande förändringarna i energisektorn på grund av utveckling och integration av vind-, marin-, biomass- och solteknik.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MPhil-programmet är utformat för dem som är intresserade av att bedriva en karriär inom forskning och utveckling inom industri eller akademi och är en utmärkt förberedelse för en doktorsexamen. grad. Det tvärvetenskapliga forskarprogrammet inom energiteknik vid Tekniska Högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår pågående utbildningsutbildning och snabbt utvecklande forskning inom teknik i allmänhet.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MPhil-programmet syftar till att stärka elevernas kunskaper i datavetenskap och exponera dem för problem som är involverade i utveckling, vetenskaplig, pedagogisk och kommersiell användning av datorsystem. Det tvärvetenskapliga forskarutbildningen inom energiteknik vid Tekniska högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår fortlöpande utbildningsutbildning och snabbutvecklande forskning inom teknik i allmänhet.

    • Suzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Programmet MRes Low Carbon Electrical Power and Energy Technology ger dig avancerad och systematisk utbildning inom elektronisk vetenskap och teknik. Programmet är utformat som svar på den snabba utvecklingen av elkraft- och energiteknik i Kina och över hela världen och innehåller moduler som täcker solomvandlare, vindkraftsystem, energilagringsteknik och smarta nät.

    • Beijing, Kina

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk, Kinesiska

    Utvecklingsteknik för olje- och gasfält är en disciplin som syftar till att förstå de grundläggande egenskaperna hos olje- och gasbehållare och lagen om olje- och gasflöde i porösa medier, bygga effektiva förskjutningssystem för att utveckla olje- och gasfält ordentligt och utvinna oljan och gas till ytan ekonomiskt.

    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Magisterprogrammen fokuserar på att stärka studenternas bakgrund inom maskinteknik, öka sin matematiska färdighet och exponera dem för miljön för teknisk forskning och utveckling. Det tvärvetenskapliga forskarutbildningen inom energiteknik vid Tekniska högskolan vid The Hong Kong University of Science and Technology ger långsiktigt stöd till vår fortlöpande utbildningsutbildning och snabbutvecklande forskning inom teknik i allmänhet.

    • Subang Jaya, Malaysia

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Master of Advanced Engineering (Energi och hållbarhet) är utformad för arbetsingenjörer och ingenjörsexamen med en ambition att leda.

    • Suzhou, Kina

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    MSc Sustainable Energy Technology-programmet är designat som svar på en växande kompetensbrist hos ingenjörer med hög utbildning i förnybar energi, smarta nät och hållbarhet. Programmet för hållbar energiteknik ger dig avancerad utbildning inom områdena hållbar energiproduktion, distribution och konsumtion.

    • Changping District, Kina

    På Campus

    North China Electric Power University (NCEPU) är ett statligt nyckeluniversitet direkt anslutet till Kinas utbildningsministerium. Det har officiellt listats i det nationella ”211-projektet”. Som ett stort offentligt universitet kännetecknas NCEPU för sina dominerande discipliner "Energiresurser och elkraft" och är engagerade i att tillhandahålla talanger och teknologier för utvecklingen av den kinesiska elindustrin. För att tillgodose landets behov av hållbar energi grundade NCEPU den första skolan för förnybar energi (RES) med stöd av Kinas nationella energidirektorat, Kinas utbildningsministerium och den förnybara kraftindustrin i Kina. Den erbjuder ett tvärvetenskapligt utbildningsprogram som är uppbyggt från en integration av olika ämnen, såsom elektroteknik, maskinteknik, automatisering, vattenkraft, vind- och solenergi.

    • Kurume, Japan

    På Campus

    Under 2000-talet krävs det att bygga ett hållbart och cirkulerande samhälle där globala miljöer som mat, vatten, luft, skogar och energi skyddas. Speciellt i Japan, där energiresurserna är knappa, behövs experter inom energiområdet. Kursen syftar till att främja ingenjörer som kan analysera och lösa energirelaterade problem som att säkra energiresurser, förbättra energieffektiviteten och utveckla energieffektivitetstekniker. Kurser som täcker 3 teknikområden - värme- / vätskeenergiteknik, energianläggningssystemteknik och arkitektonisk / miljöteknisk systemteknik tillhandahålls med fakulteter från en mängd olika fält och erfarenheter från företag. Energisystemteknik söker ungdomens passion för framtiden.

    • Ningbo, Kina

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta är ett 1-års heltidsforskningsprogram helt baserat i Ningbo, Kina. Huvudsyftet med programmet är att ge studenterna en sund och sammanhängande pedagogisk erfarenhet som utvecklar kritiska intellektuella fakulteter genom tillämpning på metoder och praxis som är involverade i energi, arkitektur och miljöfrågor. Konkurrensfördelar kan också erhållas av kandidaterna genom att upprätthålla de höga nivåerna av miljöviktighet som programmet förespråkar. Det föreslagna programmet är också avsett att öka tilltalandet av vår utbildningsverksamhet till akademiker och utövare med olika akademisk och professionell bakgrund.

    • Beijing, Kina

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk, Kinesiska

    Olje- och gasbrunnar är fysiska och informationsledningar vid utforskning och utveckling av underjordiska olje- och gasresurser. Denna huvudsak syftar till att undersöka kunskapen relaterad till konstruktion (borrning och färdigställande), mätning, användning och underhåll av brunnar.