148 Master Program i Energi i Europa for 2024

Master Program i Energi i Europa for 2024Filter
    • Borås, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Community of Madrid, Spanien

    Heltid

    1500 timmar

    På Campus

    Spanska

    Online Master in Renewable Energies är ett innovativt program som låter dig få två av dina egna grader, en utfärdad av EALDE Business School och den andra av ett prestigefyllt spanskt universitet med internationell giltighet. Målet med detta program är att utbilda studenter att förstå hur en blomstrande sektor som förnybar energi fungerar, och att kunna hantera och styra lönsamma projekt ur hållbar utvecklingsperspektiv.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    M.Sc. i energivetenskap är ett ettårigt masterprogram som drivs gemensamt av skolorna för kemi, naturvetenskap, fysik och teknik. Syftet är att ge studenterna en bred kunskap och erfarenhet av både vetenskap och tillämpning av konventionell och hållbar energiteknik.

    • Wrexham, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    För att uppfylla 2050 års koldioxidminskningsmål för att kontrollera klimatförändringarna har EU:s medlemsländer undertecknat juridiskt bindande mål för övergång från traditionella fossila bränslen till förnybar och hållbar energi. Detta MSc-program erbjuder studenter en chans att få tillgång till detta spännande, dynamiska och mycket innovativa område.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Var framgångsrik i den gröna och blå ekonomin. Lär dig att förstå system och projekt både tekniskt och ekonomiskt i Master Renewable Energy. Tack vare vårt kompetensbaserade och tvärvetenskapliga koncept får du förstklassiga jobbperspektiv.

    • London, Storbritannien
    • Paris, Frankrike

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Bli den framtida energiledaren - få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för en framgångsrik energihanterings karriär. Civilingenjören i energihantering är utformad för att ge dig en helhetssyn, 360-graders syn på energibranschen, som täcker alla energimarknader från olja & gas till förnybar energi och el.

    • Groningen, Nederländerna
    • Limerick, Irland

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    SESyM fokuserar på de tvärvetenskapliga aspekterna av energisystem. Det ger lednings- och kommunikationsförmåga, såväl som nödvändig teknisk kunskap för att ta itu med utmaningen i energisystemövergången.

    • Oldenburg, Tyskland

    Heltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet DES erbjuder ett fokuserat vetenskapligt studieprogram baserat på en avslutad kandidatexamen i datavetenskap eller ett närbesläktat ämne. Studieprogrammet erbjuder ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till utveckling och analys av den systemintelligens som krävs för energiförsörjning i det framtida energinätet.

    • Gothenburg, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Den globala uppvärmningen och de minskande fossila bränsletillgångarna har gjort att utvecklingen och genomförandet av hållbara energisystem står högst upp på den politiska dagordningen i hela världen. Stora investeringar i ny energiteknik och nya energisystem kommer att revolutionera våra samhällen och ekonomier under de kommande årtiondena. Med unika forskningsanläggningar och undervisning av världsledande forskare och branschfolk kommer denna toppmoderna utbildning att förbereda dig för att arbeta i framkanten av denna revolution.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spanien

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Den första 100 % online officiella magisterexamen i förnybar energi som täcker de mest innovativa behoven inom ren elproduktion (solenergi, hydraulik, biomassa och biobränslen, bland annat)

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    De globala utmaningarna med avseende på miljö och hållbarhet är enorma och kan endast hanteras i ett tvärvetenskapligt synsätt. Eftersom det är omöjligt att behandla alla dessa frågor lika i ett magisterprogram är specialisering viktigt.

    • Cranfield, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Klimatförändringar, växande befolkningar och begränsade resurser för fossila bränslen innebär att efterfrågan på förnybar energi fortsätter i en allt större takt. Användning av förnybara resurser och tillämpningen av teknik för förnybar energi kommer att spela en viktig roll för framtida energiförsörjning. Förnybar energi står nu i centrum för varje informerad diskussion om hållbarhet, säkerhet och överkomliga priser. Kandidater kan förvänta sig att gå vidare till ett brett utbud av karriärer inom industri och offentlig sektor.

    • Turin, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Master of Science in Digital Skills for Sustainable Societal Transitions har utformats för att utbilda den digitala experten, en professionell som kan förstå hur teknik påverkar samhällen och städers övergångar mot nya utvecklingsmodeller. Den digitala experten kan effektivt tolka teknisk innovation inom industrisektorn, inom offentlig förvaltning, i konsultföretag för digital transformation, inom vetenskaplig och teknisk forskning, såväl som i sociala företag och i den tredje sektorn.

    • Stockholm, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Det gemensamma masterprogrammet i Renewable Energy erbjuds av fem europeiska universitet genom EIT InnoEnergy. Förnybar energi förändrar energibranschen snabbt och skapar en mer mångsidig sektor med enorma möjligheter för ny teknik, nya företag och nya idéer. Programmet ger fördjupad kunskap om alla större förnybara teknologier och ger dig möjlighet att specialisera dig inom områden som intresserar dig mest. Med kurser i affärskompetens och innovationsledning är vårt mål att förvandla dig till framtidens energiingenjör, entreprenör eller innovatör.

    • Vaasa, Finland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du intresserad av smarta energisystem och av att kombinera modern teknik och affärsmodeller? Drömmer du om att skapa innovativa och hållbara energilösningar för framtiden?