MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Energihushållning i Ryssland 2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

I ett energihushållningsprogram kan studenterna lära sig om energibesparing och hur man kan utveckla och tillämpa hållbara metoder. Den kunskap man här erhåller kan vara till nytta för att arbeta inom både det offentliga och i privata konsultföretag, hos företag som arbetar med hållbarhet och hos energibolag.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

De mest populära masterprogrammen i Energihushållning i Ryssland 2021

4 Resultat i Energihushållning, Ryssland Filter

Avancerad Master i Energi Marknadsföring och Management

格勒诺贝尔管理学院
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
15 månader
Engelska
Campusstudier

Avancerad mästare Program certifierat av det franska nationella yrkesskrivningsregisteret (RNCP). Alternativt klassrumsstudie med arbetslivserfarenhet.

Läs mer

Master i hållbara termiska och energisystem

National Research University (Moscow Power Engineering Institute)
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med utbildningen "Hållbara termiska och energisystem" är att förbereda kvalificerade specialister med professionell kunskap, färdigheter och förmågor för att lösa följa ...

Läs mer

Master i elnätledning

Nosov Magnitogorsk State Technical University
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Ryska
Campusstudier

Programmet syftar till att tillhandahålla modern kunskap inom elektrotekniksystemteknik och -ledning

Läs mer

Master i olje- och gasledning

Novosibirsk State University
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Som huvudkällor för energi olja och gas spelar en avgörande roll i varje ekonomi och modern civilisation i allmänhet. Bristen på fossila bränslen gör ett land beroende av de a ...

Läs mer