MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Energihushållning i Sverige 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Studier i energihushållning fokuserar på att utbilda personer som i sin karriär sedan ska utveckla hållbara energimetoder. Ämnen man studerar kan inkludera energisparande, övervakningssystem och inspektion av energiförluster. Studieprogram i energihushållning kan förbereda personer på att arbeta inom det offentliga med exempelvis stadsplanering. 

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

De mest populära masterprogrammen i Energihushållning i Sverige 2021

2 Resultat i Energihushållning, Sverige Filter

Mästare i Environomical Pathways för hållbara energisystem (SELECT)

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Aug 2021
<
Heltid
<
2 år
15 Jan 2021
Engelska
Campusstudier

Det gemensamma masterprogrammet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) erbjuds av åtta europeiska universitet genom EIT InnoEnergy. I programmet kan ...

Läs mer

Master i energieffektiv byggmiljö

Högskolan Dalarna
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Förbättra byggnaders energi- och miljöprestanda och tillhörande infrastruktur. Hjälpsamhället hittar sin väg mot en mer hållbar framtid genom energiteknik och utveckling. ...

Läs mer