60 Master Program i Energihushållning 2024

Master Program i Energihushållning 2024Filter
    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Var framgångsrik i den gröna och blå ekonomin. Lär dig att förstå system och projekt både tekniskt och ekonomiskt i Master Renewable Energy. Tack vare vårt kompetensbaserade och tvärvetenskapliga koncept får du förstklassiga jobbperspektiv.

    • San Francisco, Amerikas förenta stater

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Elenergisystemen omvandlas snabbt, vilket gör arbetstillfällen inom energisektorn bland de snabbast växande i USA. Vårt program utrustar studenter för energihanteringspositioner inom de offentliga, privata och ideella sektorerna för att stödja en framtida klimatförändring.

    • London, Storbritannien
    • Paris, Frankrike

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Bli den framtida energiledaren - få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för en framgångsrik energihanterings karriär. Civilingenjören i energihantering är utformad för att ge dig en helhetssyn, 360-graders syn på energibranschen, som täcker alla energimarknader från olja & gas till förnybar energi och el.

    • Milan, Italien

    Deltid

    15 månader

    Blandad

    Italienska

    Specializing Master RIDEF 2.0 från Politecnico di Milano har utbildat framtida yrkesverksamma inom energi- och miljöomställningen sedan 2003. Specializing Master fokuserar på träning och utbildning av dem som vill arbeta inom området hållbarhet, förnybara källor och energieffektivitet . Specializing Master är lämplig för både unga akademiker och erfarna arbetare.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Syftet med detta 18-månaders program är att tillhandahålla en högspecialiserad kurs som utbildar studenter att arbeta inom energibranschen, delta i befintliga energiresurshanteringsprocesser och implementera nya högeffektiva energisystem. Denna kurs möter den växande efterfrågan på kvalificerade yrkesverksamma inom detta område, med avseende på gemenskapsdirektiv och nationella bestämmelser, för att främja förbättringar av energieffektivitet och energiproduktion från förnybara energikällor.

    • Monterrey, Mexiko
    • Zapopan, Mexiko
    • + 26 more

    Heltid, Deltid

    30 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Ländernas utveckling kräver att administrationen av tjänster och energianvändning garanteras i ett sammanhang av hållbar utveckling. För att uppnå detta är det nödvändigt att förnya sig inom energihantering, ge företräde åt bevarande av icke-förnybara energiresurser och gynna användningen av alternativa energikällor.

    • Cranfield, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Energiförsörjningen är grundläggande för våra hem och arbetsplatser. Digital Energy Systems är en framväxande disciplin som använder kraftfulla digitala verktyg och olika digitala modeller för att lösa och hantera de allt mer komplexa moderna energisystemen. Inom denna disciplin används digitala verktyg och modeller för att analysera data från olika energisystem och källor och driva nya styr- och verksamhetsstrategier och affärsmodeller.

    • Rome, Italien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna internationella master i energiledning ger studenterna specifika färdigheter inom energigrunder, teknologier, industrier och marknader, policyer och strategier, och tar itu med utmaningarna med investeringar och tekniska lösningar.​Programmet ger en utmärkt koppling till energivärlden och en solid grund för en internationell yrkeskarriär inom energirelaterade roller.

    • Toulouse, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk, Franska

    Masterutbildningen fokuserar på områden inom elektriska energisystem dedikerade till flera industriella tillämpningar. De är relaterade till energiproduktion, lagring, konvertering, transport och konsumtion. Föreläsningarna och projekten på hög nivå gäller Power Electronics, Elektrodynamik och Mekatronik, New Technologies of Energy och Energy System Control.

    • New Orleans, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    10 månader

    På Campus

    Engelsk

    Freeman School's Master of Management in Energy (MME) är ett 10- eller 18-månaders STEM-certifierat program strategiskt utformat kring energiföretag.

    • Nantes, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Civilingenjör i kärnteknik, avancerad kärnavfallshantering (ANWM) är utformad för att tillhandahålla skickliga och specialiserade mänskliga resurser till de europeiska och internationella staterna som utvecklar kärnteknologi och fokuserar på demontering och avveckling av kärnkraftsinstallationer och avfallshantering. Kombinationen av vetenskapliga och tekniska färdigheter med ledningskunskap och stark säkerhetskultur (mänsklig faktor och organisatorisk säkerhet) är tänkt att sätta människan och miljösäkerhet som prioriterad nummer ett.

    • Arnhem, Nederländerna

    Heltid, Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    I detta masterprogram kommer du att fokusera på att bli en auktoritet inom hållbara energisystem. Hållbara och förnybara energisystem är avgörande för energiomställningen. Ingenjörer behövs för att utveckla och finjustera dessa system. Vill du förbättra dina tekniska kunskaper och specialisera dig inom detta givande nya område? Anmäl dig till masterkursen om hållbar energi på HAN!

    • Boston, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Med kunskap från naturvetenskap och samhällsvetenskap, humaniora, teknik och mer låser MS i energi och miljö upp dörren till en karriär som sätter ett prägel på världen. Våra akademiker formar miljöpolitik och planering, utmärker sig i energianalys och miljörådgivning och utökar räckvidden för icke-statliga organisationer.

    • Thessaloniki, Grekland
    • Online

    Heltid, Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Den Civilingenjör i energisystem riktar sig till de studenter som vill utveckla en hög slag karriär i den blomstrande energisektorn.

    • Dundee, Storbritannien

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk