27 Master Program i Energistudier i Spanien for 2024

Master Program i Energistudier i Spanien for 2024Filter
    • Community of Madrid, Spanien

    Heltid

    1500 timmar

    På Campus

    Spanska

    Online Master in Renewable Energies är ett innovativt program som låter dig få två av dina egna grader, en utfärdad av EALDE Business School och den andra av ett prestigefyllt spanskt universitet med internationell giltighet. Målet med detta program är att utbilda studenter att förstå hur en blomstrande sektor som förnybar energi fungerar, och att kunna hantera och styra lönsamma projekt ur hållbar utvecklingsperspektiv.

    • Paris, Frankrike
    • Zaragoza, Spanien
    • + 2 more

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk, Spanska, Franska

    EUREC tillsammans med ledande europeiska universitet som deltar i utbildning och förnybar energi har svarat på detta krav genom utvecklingen av European Master in Renewable Energy.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spanien

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Den första 100 % online officiella magisterexamen i förnybar energi som täcker de mest innovativa behoven inom ren elproduktion (solenergi, hydraulik, biomassa och biobränslen, bland annat)

    • Santiago de Compostela, Spanien

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Spanska, Galiciska

    Inriktningen för denna examen är dubbel, undersökande och professionell. En professionell inriktning kopplad till intresset och engagemanget hos många företag inom sektorn, och en forskningsinriktning kopplad till förekomsten av en doktorsexamen i förnybar energi och energihållbarhet, unik i det galiciska universitetssystemet.

    • León, Spanien

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Spanska

    Vi erbjuder hög nivå, rigorös och innovativ utbildning som gör det möjligt för akademiker att anta ansvarspositioner i företagsledningen och ledningen, helst inom gruv- och energibranscher och gårdar.

    • Tarragona, Spanien

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Målet med magisterexamen är att förbereda proffs inom området energi, miljö och hållbar produktion med rigorös vetenskaplig och teknisk bakgrund som kan ge ett flexibelt och tvärvetenskapligt svar på utmaningarna med att bygga ett hållbart samhälle genom befruktningen, designen, utvärderingen , implementering och hantering av miljövänliga processer, konsumtion av naturresurser och hälsa.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Master in Renewable Energies är inriktad på universitetsexaminerade med medelhög eller högre examen som på grund av deras personliga egenskaper eller sin erfarenhet kan önska sig kvalitetsutbildning inom området förnybar energi.

    • Vigo, Spanien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Spanska

    Målet med masterexamen är att förmedla kunskaper relaterade till energi, som omfattar begrepp som energieffektivitet och certifiering, förnybar energi och implementering av energisystem både inom industriområdet och inom den tertiära sektorn. Magisterexamen har ett tydligt praktiskt kall, så att studenten kan använda de kunskaper som erhållits för att genomföra projekt som omfattar såväl de tekniska som de ekonomiska och miljömässiga aspekterna.

    • Valencia, Spanien

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska

    Energi- och miljöförhållandet gör det absolut nödvändigt att vidta brådskande åtgärder som bidrar till att minska användningen av konventionella energier och aktivt bekämpa klimatförändringar, det största problemet för mänskligheten.

    • Online

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Palencia, Spanien

    1 år

    På Campus

    Spanska

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    På Campus

    Spanska

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    University Master's Degree in Renewable Energys and Energy Efficiency erbjuder ingenjörer, tekniska ingenjörer, arkitekter och tekniska arkitekter möjligheten att skaffa nödvändig kunskap och erfarenhet om exploatering och hantering av förnybar energi (sol, vind, biomassa och biobränslen, etc.) , kunskap om elmarknader och deras prissättning, energibesiktning, energiklassificering av byggnader, bioklimatisk arkitektur, anläggningslagstiftning, internationalisering och i allmänhet all projektledning baserad på energieffektivitet eller förnybar energi, för att kunna konkurrera i nuvarande och framtida arbetskraft marknaden inom detta växande område av yrkesverksamhet.

    • Madrid, Spanien
    • Spain Online, Spanien

    Heltid

    14 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    European Postgraduate Institute är en innovativ 100% online Business School, som undervisar onlinemasters i förnybar energi och miljömässig hållbarhet och masterprogram och utbildningar för företag.

    • Valencia, Spanien

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Spanska

    Energiområdet genomgår drastiska förändringar: avsevärd ökning av användningen av förnybara källor; uppkomsten av effektivare system inklusive gemensam produktion av el och värme, och skapande av marknadsstrukturer med hjälp av nya former av entreprenad.