63 Master Program i Energistudier i Storbritannien for 2024

Master Program i Energistudier i Storbritannien for 2024Filter
    • Wrexham, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    För att uppfylla 2050 års koldioxidminskningsmål för att kontrollera klimatförändringarna har EU:s medlemsländer undertecknat juridiskt bindande mål för övergång från traditionella fossila bränslen till förnybar och hållbar energi. Detta MSc-program erbjuder studenter en chans att få tillgång till detta spännande, dynamiska och mycket innovativa område.

    • London, Storbritannien
    • Paris, Frankrike

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Bli den framtida energiledaren - få de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för en framgångsrik energihanterings karriär. Civilingenjören i energihantering är utformad för att ge dig en helhetssyn, 360-graders syn på energibranschen, som täcker alla energimarknader från olja & gas till förnybar energi och el.

    • Cranfield, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Energiförsörjningen är grundläggande för våra hem och arbetsplatser. Digital Energy Systems är en framväxande disciplin som använder kraftfulla digitala verktyg och olika digitala modeller för att lösa och hantera de allt mer komplexa moderna energisystemen. Inom denna disciplin används digitala verktyg och modeller för att analysera data från olika energisystem och källor och driva nya styr- och verksamhetsstrategier och affärsmodeller.

    • Southampton, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Dundee, Storbritannien

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    • Paris, Frankrike
    • London, Storbritannien

    Heltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Civilingenjören i energiledning är utformad för att ge dig en holistisk, 360-graders bild av energibranschen, som täcker alla energimarknader från olja och gas till förnybar energi och el.

    • Falmer, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Nanomaterial har haft ett djupgående inflytande på forskningens inriktning ända sedan den skalbara produktionen av små material blev möjlig. Nu använder forskare nanomaterial inom forskningsområden och framtida teknologier som kommer att lösa många av våra samhälleliga behov – från ben- och muskelregenerering till nygamla batterier. Materialfysik och nanovetenskap är bland de snabbast växande och mest spännande forskningsområdena på Sussex. När du studerar med oss kommer du att lära dig hur du tillämpar grunderna i fysik och kemi på nanomaterial och deras framväxande teknologier.

    • Brighton, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    För att undvika katastrofala klimatförändringar måste de globala koldioxidutsläppen nollställas inom några decennier. Detta kräver en omvandling av det globala energisystemet, med början nu. På denna MSc lär du dig att bidra till denna utmaning. Du kommer att få kompetens och självförtroende för att utveckla och leverera policy med effekt.

    • Birmingham, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Miljöpåverkan från användningen av fossila bränslen och osäkerheterna i deras försörjningskällor har lett till att många alternativa energikällor har undersökts. Men av dessa är bara kärnklyvningskraft för närvarande tillräckligt utvecklad för att ge ett ekonomiskt lönsamt alternativ till fossila bränslen.

    • Guildford, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Vår MSc utforskar den praktiska implementeringen av nanovetenskap och nanomaterial för rena och gröna energitillämpningar. Du börjar med att lära dig grunderna bakom nanoteknik, innan du undersöker dess implementering med nanomaterial – som grafen, kolnanorör, 2D-material och perovskitsolceller.

    • Bradford, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Dina studier på MSc-nivå vid Bradford kommer att vara en grund för livet som syftar till att utveckla en djup förståelse för avancerade tekniska principer, analytiska verktyg och kompetens i deras tillämpning tillsammans med ett brett utbud av management, personliga och professionella färdigheter. Kursen kommer att ge dig viktiga verktyg baserade på konceptet hållbarhet och lågt koldioxidavtryck för att förändra råvaror till användbara produkter på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

    • Newcastle upon Tyne, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Vår unika kurs blandar projektutvärderingstekniker och affärsföretag med medvetenhet om potentialen för förnybar energiteknik.

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    MSc Global Energy and Climate Policy är onlineversionen av den framgångsrika campusgraden med samma namn; inrymt i Centrum för internationella studier och diplomati (CISD) fokuserar detta program på politik och beslutsfattande i energi- och klimatutrymmet. MSc introducerar eleverna de viktigaste energikällorna, deras ekonomiska och tekniska baser och hur de regleras.

    • Stirling, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Vår MSc Environmental Management är internationellt erkänd för att utveckla karriärer inom miljöledning, bevarande, informatik och energi.

    • London, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Vår magisterexamen i elkraftteknik med industriell praktik kommer att passa ingenjörs- och teknikutexaminerade som söker karriärer inom elkraftteknik på professionell nivå. Detta masterprogram hjälper till att utveckla akademiker till innovativa professionella ingenjörer med ett kreativt förhållningssätt till problemlösning och fokus på ett effektivt utnyttjande av nuvarande och framväxande teknologier.