MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Energiteknik i Botswana 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Energiteknik är ett område av tillverkningen som hänför sig till produktion och distribution av kraft och elektricitet. De som studerar energiteknik använder matematiska modeller för att bestämma potentiella energi produktionsanläggningar, utföra laboratorieförsök att förstå tekniska processer och inspektera utrustning för att säkerställa regelefterlevnad.

Botswana ligger i södra Afrika och har gjort betydande framsteg i utvecklingen av dess system för högre utbildning. Upptäckten av diamanter kraftigt ökade intäkter för nationen, och en stor del av dessa intäkter har kanaliseras till att förbättra skolor och högskolor.

De mest populära masterprogrammen i Energiteknik i Botswana 2021

2 Resultat i Energiteknik, Botswana Filter

MEng Mekanisk

Botswana International University Of Science And Technology
Magisterexamen
Engelska
Campusstudier

Graduate studenter utforska områden, genom forskning, som Flow Dynamics and Controls, beräkningsmekanik och design, energi och termiska vetenskaper, förnyelsebara energiteknol ...

Läs mer

BIng Energiteknik

Botswana International University Of Science And Technology
Magisterexamen
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Detta program är utformat för att förbereda mekaniska och energikandidater för det moderna samhällets behov i disciplinerna.

Läs mer