MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Energiteknik i Glasgow i Storbritannien 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Personer som ägnar sig åt miljön och njuta av vetenskap och teknik kan vara intresserade av att studera energiteknik. Detta område av studien ger studenterna de kunskaper och färdigheter som behövs för att hantera energianläggningar, utvinna naturresurser på rätt sätt och utveckla teknik som leder till hållbara energikällor.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Glasgow är den största staden i Skottland med en befolkning på cirka 600.000 i själva staden, eller över 2 miljoner om de omgivande städerna i Clydeside storstadsregion beaktas.

Be om information Masterexamina i Energiteknik i Glasgow i Storbritannien 2021

2 Resultat i Energiteknik, Glasgow Filter

MEng i elektroteknik

Glasgow Caledonian University - The School of Computing, Engineering and Built Environment
Magisterexamen
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Ansök direkt på första, andra eller tredje året av denna MEng-grad. Power Engineering MEng är ackrediterad av Institutionen för teknik och teknik och Energi institutet.

Läs mer

MSc i elkraftteknik med näringslivet

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen erkänner behovet av kvalificerade akademiker att ta itu med världens stora frågor i elektriska energi- och kraftsystem. Det erbjuder ett integrerat program med fokus på ...

Läs mer