MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Europeisk affärsverksamhet i Nederländerna på deltid 2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

En Master i European Business är en examen utformad för studenter som söker ett företag karriär antingen i Europa eller en som arbetar med europeiska företag. Med en Master i European Business, kommer eleverna att få förståelse för verksamheten ur ett europeiskt och internationellt sammanhang.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Europeisk affärsverksamhet i Nederländerna på deltid 2021

1 Resultat i Europeisk affärsverksamhet, Nederländerna Filter

Master i europeisk ledning

United International Business Schools
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Heltidsstuderande kan få en masterexamen på 1 akademisk år på 9 månader, för totalt tre fjärdedelar om 20 hp, eller inom 12 månader när man sprider arbetsbelastningen. ...

Läs mer