MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Företagsekonomi på deltid i Springfield, Australien 2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Springfield, Queensland, en känd satellit stad, har fantastiska utbildningsanstalter. Några av de universitet som har campus här är Springfield College, University of Southern Queensland och Bremer Institute of TAFE.

Be om information Masterexamina i Företagsekonomi på deltid i Springfield i Australien 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Springfield Filter

Master of Business and Innovation (MBSI)

University of Southern Queensland (USQ)
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;72 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Gör din nästa stora karriärrörelse med USQ: s Master of Business and Innovation. Du kommer att kunna välja två specialiseringar som kommer att bredda din kunskap, förbättra di ...

Läs mer