MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Företagsekonomi i Indonesien på deltid 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Affärsstudier ger studenter grundläggande kunskap när det gäller företagsverksamhet och näringsliv. De finns på universitet och handelshögskolor runt om i världen, och studenterna kommer att studera grundläggande ämnen såsom finans och förvaltning. 

Indonesien antog ett högkvalitativt utbildning, som ger utbildning i tre grundläggande nivåer med den högsta nivån är den universitetsnivå. Nyligen landet uppgraderade fem högskolor att fullt universitetsnivå med ett syfte tillmötesgående även internationella studenter som kanske vill studera i Indonesien. Högskoleutbildningar i Indonesien är ackrediterade av National Ackreditering styrelsen för Högskoleverket. Nationen 's huvudstad är Jakarta.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Företagsekonomi i Indonesien på deltid 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Indonesien Filter

Mästare i jord och vattenresurshantering

Brawijaya University
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Indonesisk
Campusstudier

Att vara en högskola of excellence jordbruk, med internationella normer och som kan spela en aktiv roll i utvecklingen av vetenskap och teknik och förvaltning av naturresurser ...

Läs mer