MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Företagsekonomi på deltid i Rostov-on-Don, Ryssland 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Rostov-on-Don är en hamnstad och administrativt centrum i Rostov Oblast och Södra federala distriktet i Ryssland och värdar universitet som Don State Technical University, Rostov State University of Ekonomi och Southern Federal University för att nämna några.

Be om information Masterexamina i Företagsekonomi på deltid i Rostov-on-Don i Ryssland 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Rostov-on-Don Filter

Master i internationella affärer

Rostov State University of Economics
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Campusstudier

Master in International Business forskarutbildning Kursen är lämplig för människor vars yrkesverksamhet omfattar de ekonomiska, finansiella, marknadsföring och analytiska avde ...

Läs mer