MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Företagsekonomi i Saudiarabien på deltid 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Saudiarabien är ett av två länder som nämns för sina kungliga familjer, tillsammans med Jordanien. Det finns en hel del jobb för utlandsstationerade i Saudiarabien. Det 's rekommenderas att lära sig läsa arabiska, grundläggande tajweed, och vissa grundläggande förmåga att tala innan du kommer.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Företagsekonomi i Saudiarabien på deltid 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Saudiarabien Filter

Master of International Business

Westford University College
Magisterexamen
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
12 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Kursen är uppbyggd så att studenten får dubbelt certifikat, utexaminerat diplom i internationell företagsekonomi, utmärkad av Cambridge International Qualifications, Storbrita ...

Läs mer

Civilingenjör I Företagsekonomi

Princess Nourah Bint Abdulrahman University
MSc
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

MSc i företagsekonomi är ett heltidsprogram levererat över fyra terminer, vilket ger en utmanande, transformational pedagogisk erfarenhet för studenter.

Läs mer