MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Företagsekonomi på deltid i Düsseldorf, Tyskland 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Düsseldorf är bland en av de viktigaste centra för Tysklands handel och mässor mode. Det är huvudstaden i Nordrhein-Westfalen och har över 500.000 personer. Även om det finns flera akademier och högskolor, är Heinrich Heine University stadens största institution för högre utbildning.

Be om information Masterexamina i Företagsekonomi på deltid i Düsseldorf i Tyskland 2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Düsseldorf Filter

Master i företagsprestanda och omstrukturering (MSc)

Frankfurt School of Finance & Management
Magisterexamen
Nov 2021
<
Deltid
<
4 terminer
15 Sep 2021
Tysk
Campusstudier

Under vintersemestern i 2019 startar en ny magisterexamen på Frankfurt School . Ämnen som digitalisering, störande innovation och artificiell intelligens förändrar affärsmodel ...

Läs mer

Master i entreprenörskap

WHU – Otto Beisheim School of Management
MSc
<
Heltid
<
17&nbsp;-&nbsp;21 månader
Engelska
Campusstudier

Delta i ett innovativt program som erbjuder akademisk kvalitet kombinerad med WHU unika entreprenörsnätverk.

Läs mer