MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Företagsekonomi i Vietnam på deltid 2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Företagsekonomi är ett akademisk studieområde som ger de kunskaper och färdigheter som behövs för en karriär i näringslivet. Studierna kan bestå av kurser i ekonomi, redovisning, finans, organisationsstudier, affärsetik och marknadsföring.

Vietnam (Việt Nam), officiellt Socialistiska republiken Vietnam (Cong Hòa Xa Hoi Chu Nghia Việt Nam) är en lång, smal land i Sydostasien. Vietnam 's historia är en av krig, kolonisation och uppror. Närvaron av utländska universitet ökar i Vietnam, som har mer än 160 universitet.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Företagsekonomi i Vietnam på deltid 2021

3 Resultat i Företagsekonomi, Vietnam Filter

Master of International Business

RMIT Vietnam
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Lär dig hur man gör affärer i en ansluten värld och hur man hanterar internationella team med denna globalt erkända Master of International Business-examen.

Läs mer

Magister i Management of Innovation / Management of Innovative Projects

Université de Nantes
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Detta program ger studenterna en solid teoretisk grund i management science and innovation management för att utveckla en förståelse för innovation och entreprenörsdynamik. ...

Läs mer

Företagsekonomi

Lac Hong University
Magisterexamen
Sep 2021
Engelska
Vietnames

Lac Hong University är en utbildningsanläggning med tvärvetenskapliga utbildningsprogram på flera nivåer, som kombinerar utbildning med vetenskaplig forskning, tekniköverförin ...

Läs mer