MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Fastigheter på deltid i Oceanien 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Studenter som studerar fastigheter kan välja att fokusera på ett antal områden, såsom kommersiella eller bostadsförsäljningar, fastighetsförvaltning, bedömningar eller investeringar, förutom att lära sig mer om praxis och ekonomi av fastigheter.

Oceanien består av öarna i södra, västra och centrala Stilla havet, inklusive Melanesien, Mikronesien och Polynesien. Termen är ibland utvidgas till att omfatta Australien, Nya Zeeland, och den malajiska arkipelagen.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Fastigheter på deltid i Oceanien 2021

4 Resultat i Fastigheter, Oceanien Filter

Mästare på fastighetsinvesteringar

University of Technology Sydney
Magisterexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Kursen förbereder eleverna att förstå investeringsinstrument, kapitalmarknader, ekonomisk förvaltning och de underliggande drivkrafterna för fastighetsvärden. Specialiserade ä ...

Läs mer

Befälhavare värdering och fastighetsutveckling

Bond University
Magisterexamen
<
Heltid
<
72 veckor
Engelska
Campusstudier

Master of Värdering och Property Development ger dig en bred kompetens som kan tillämpas på de globala fastighetsmarknaderna.

Läs mer

Master i fastighetsutveckling och investering

University of Technology Sydney
Magisterexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Kursen är utformad för både fastighets- och fastighetsinvesterare och utexaminerade inom relaterade områden som önskar utöka sina kvalifikationer och kompetens inom fastighets ...

Läs mer

Befälhavare värdering och fastighetsutveckling (professionell)

Bond University
Magisterexamen
<
Heltid
<
92 veckor
Engelska
Campusstudier

Master of Värdering och Property Development (Professional) ger dig en bred kompetens som kan tillämpas på de globala fastighetsmarknaderna.

Läs mer