MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Finans i Bulgarien på distans 2020/2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Finans är studiet av förvaltning av pengar och omfattar allt från privatekonomi till redovisning och investering. Den som studerar finans kan välja att specialisera sig på till exempel pensionsplanering eller företagsinvesteringar, eller låta sin utbildning vara mer allmän och inkludera alla finansområden.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Undervisningsministeriet övervakar ofta utbildning i Bulgarien. De studenter som bedriver högre utbildning i högskolan får ofta en viss procent av regeringens sponsring för att de framgångsrikt slutföra sina studier.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Finans i Bulgarien på distans 2020/2021

2 Resultat i Finans, Bulgarien, Distansutbildning Filter

Master i företagsekonomi, entreprenörskap och innovation

VUZF University
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Utbildningen i program för ekonomi, entreprenörskap och innovation vid VUZF University kännetecknas av koncentration av innovativa specialiserade discipliner, där studiet komm ...

Läs mer

Master i företagsekonomi och marknadsföring.

VUZF University
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Utbildningen i programmet "Finansiell förvaltning och marknadsföring" är en blandning av discipliner som passar dem som vill ha en bredare bild av beroendet och kraften i förh ...

Läs mer