MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Generella studier i Cedar City i USA 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

För den eklektiska eller icke-studerande studenten kan ett generellt program göra underverk eftersom det tillåter dem att prova kurser från flera olika majors. Detta akademiska smorgasbord kan hjälpa till att belysa intresseområden som studenterna inte ens visste att de hade.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Masterexamina i Generella studier i Cedar City i USA 2021

1 Resultat i Generella studier, Cedar City Filter

Master i tvärvetenskapliga studier (MIS)

Southern Utah University College of Humanities and Social Sciences
Magisterexamen
Sep 2021
Engelska

Southern Utah Universitys nya magisterexamen för tvärvetenskapliga studier, som nu accepterar ansökningar, ger studenterna möjlighet att bygga en examen från tre discipliner, ...

Läs mer