MASTERSTUDIES

Jämför 4 masterprogram i Global energi

En magisterexamen är en indikation på att en student har studerat ett visst ämne under flera år, få en djup förståelse för det valda området. I allmänhet är dessa utbildningar är öppna för dem som tidigare genomgått en kandidatexamen. En magisterexamen kan bedrivas i ett antal olika områden.

Precis vad är en Master i Global Energy? Denna examen är ofta utformade för att hjälpa eleverna lära sig allt om energikällor, konflikter, politik och utveckling ur ett internationellt perspektiv. Kurser kan omfatta ämnen som energistyrning, energi och ekonomi, politiska system och energi, gränsöverskridande energifrågor, och olika typer av energiproduktionen. Beroende på vilket program, kan eleverna täcka breda geografiska områden eller fokusera hårt på vissa regioner, såsom Europeiska unionen.

Det finns många fördelar för studenter som fullföljer en av dessa grader.En viktig sådan är att ha en magisterexamen kan hjälpa eleverna medan de söker arbete. En annan stor fördel är att studenterna får i allmänhet en djup kunskapsbas som kan komma till nytta i en framtida karriär.

Kostnaden för en Master i Global Energy kommer att variera från institution till institution. De som är intresserade av att fullfölja en av dessa grader bör se till att göra sin ekonomiska forskning innan de bestämmer sig för inskrivning.

Många olika yrken kan bedrivas med en examen i den globala energi. Eleverna kan välja att bli politiker eller beslutsfattare, som arbetar för att hitta energilösningar i internationell skala. Ett annat alternativ är att fortsätta arbetet med multinationella energiföretag eller icke-statliga organisationer. Vissa akademiker väljer att bli professorer eller lärare för att utbilda andra studenter om global energi.

Om du tror att du vill tjäna en Master i Global Energy, databasen över skolor och program kan hjälpa dig att hitta det du behöver.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

4 Resultat i Global energi Filter

MSc Global Energi och Klimatpolitik (Online Learning)

SOAS University of London
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

MSc Global Energy and Climate Policy är onlineversionen av den framgångsrika campusgraden med samma namn; inrymt i Centrum för internationella studier och diplomati (CISD) fok ...

Läs mer

Mästare av energi förändring (MEC)

The Australian National University | Science
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Master of Energy Change erbjuder en bredd av kurser som gör att du kan utveckla ett program för avancerad inlärning som passar dina individuella intressen, färdigheter och amb ...

Läs mer

Civilingenjör i globala energihantering (gem)

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Den Civilingenjör i Global Energy Management (GEM) är en intensivkurs som syftar till att producera framtida ledare inom energisektorn.

Läs mer

MSc Global energi- och klimatpolitik

SOAS University of London
MSc
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

MSc är utformad för dem som arbetar med eller planerar en karriär i professionella sammanhang som rör energi- och / eller klimatpolitik. Den kunskap du får om MSc kan leda dig ...

Läs mer