$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Global företagsverksamhet i Afrika 2022

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.Att ha förståelse för globala företag är en tillgång i dagens arbetsmarknad som så många företag nå bortom gränserna för sitt eget land. En Ma… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Att ha förståelse för globala företag är en tillgång i dagens arbetsmarknad som så många företag nå bortom gränserna för sitt eget land. En Master i Global Business är en examen som ger eleverna de färdigheter som krävs för att förstå komplexiteten i verksamheten i en internationell miljö.

Kan någon annan region kan matcha olika och dimension av Afrika? Med imitable historia, landskap och kulturella bidrag, knappast några regioner har en studie utomlands möter som är mer utmanande eller mer tillfredsställande när det gäller att studera.

Se alla masterprogram i Global företagsverksamhet i Afrika 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Mulungushi - ECAMPUS
Central Province, Zambia

Fortsätt din karriär med online Masters of Business Leadership in Finance and Accounting på Mulungushi Ecampus.

Fortsätt din karriär med online Masters of Business Leadership in Finance and Accounting på Mulungushi Ecampus. -
Magisterexamen
Heltid
18 månader
Engelska
Feb 2022
Internet