MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Global företagsverksamhet i Nya Zeeland på deltid 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Magisterexamen i Global Business detta är forskarutbildning som kommer att erbjuda eleven samma kunskaper och färdigheter behöver för att framgångsrikt driva ett företag på internationell nivå.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Global företagsverksamhet i Nya Zeeland på deltid 2021

2 Resultat i Global företagsverksamhet, Nya Zeeland Filter

Master of Global Business

Victoria University of Wellington
Magisterexamen
<
Heltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Få ett globalt perspektiv på modern affärsteori, praktik och strategi med Master of Global Business från Victoria University of Wellington .

Läs mer

Master of Global Business

AUT Business School
Magisterexamen
Mar 2021
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Master of Global Business är en 12-månaders konvertering magisterexamen.Detta program är utformat för någon som kanske inte har en eftergymnasial examen i International Busine ...

Läs mer