MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Global företagsverksamhet på deltid i Oceanien 2021

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Globala företag betonar hantera, handel och handel med industrin runt om i världen. Individer som är tvåspråkig eller villiga att lära sig ett annat språk, äventyrlig, respektfullt och som utmärker sig på kritiskt tänkande kan vara särskilt skicklig på att navigera vatten globala verksamhet.

Asien är förmodligen den mest kraftfulla kontinenten i världen och ekonomiskt det inför oändliga möjligheter i utbildningen. Tyngdpunkten är på väg österut. Snabba förändringar och investeringar i högre utbildning och engelska är ett offentligt talat språk. Oceanien 's starka sysselsättningsmöjligheter tillgodoser också vidare till studenterna framtiden.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Global företagsverksamhet på deltid i Oceanien 2021

3 Resultat i Global företagsverksamhet, Oceanien Filter

Master of Global Business

Victoria University of Wellington
Magisterexamen
<
Heltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Få ett globalt perspektiv på modern affärsteori, praktik och strategi med Master of Global Business från Victoria University of Wellington .

Läs mer

Mästare på globala affärer

S P Jain School of Global Management Singapore
Magisterexamen
<
Heltid
<
16 månader
Engelska
Campusstudier

Master of Global Business (MGB) är en 16-månaders *, heltid utformad för att ge akademiker djupgående tvärfunktionell kunskap om verksamheten och en god förståelse av hur före ...

Läs mer

Master of Global Business

AUT Business School
Magisterexamen
Mar 2021
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Master of Global Business är en 12-månaders konvertering magisterexamen.Detta program är utformat för någon som kanske inte har en eftergymnasial examen i International Busine ...

Läs mer