MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Global företagsverksamhet i Vietnam på deltid 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Global verksamhet är en central fråga för företag som vill arbeta effektivt i den moderna världen. Global verksamhet är inriktad på att hjälpa företag att lyckas på internationell nivå genom att utbilda anställda i riktiga anställningsförfaranden samt hantering av hantering och utbildning av personer från olika länder och kulturer.

Vietnam erbjuder ett varierat utbud av fantastiska sevärdheter. Eleverna kan njuta av den naturliga skönheten i landet, kommer studenter som reser till Vietnam bli imponerad av de stora städerna, marknader och affärer som är olikt allt på denna planet. Universitetsstudier i Vietnam bygger på resultatet till urvalsprovet.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Global företagsverksamhet i Vietnam på deltid 2021

1 Resultat i Global företagsverksamhet, Vietnam Filter

Master of International Business

RMIT Vietnam
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Lär dig hur man gör affärer i en ansluten värld och hur man hanterar internationella team med denna globalt erkända Master of International Business-examen.

Läs mer