MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Hållbara ekonomiska studier i Spanien på distans 2020/2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Ett program i hållbara ekonomiska studier kan introducera eleverna till det sammankopplade förhållandet mellan ekosystemet och ekonomin och kan ta itu med miljöproblemen för missbruk inom det förhållandet. Kurser kan omfatta infrastruktur och långsiktig användning av naturresurser för att stödja mänsklig existens.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hållbara ekonomiska studier i Spanien på distans 2020/2021

4 Resultat i Hållbara ekonomiska studier, Spanien, Distansutbildning Filter

Master i hållbar ekonomihantering

CMI Business School
Magisterexamen
Okt 2020
<
Deltid
<
8 månader
Spansk
Campusstudier
Internet

Detta program ger avancerad kunskap och utveckling av de kompetenser och färdigheter som krävs för att framgångsrikt planera, genomföra och hantera ekonomin för alla typer av ...

Läs mer

Internationell Master I Hållbar Utveckling (sv-sp)

Divulgazione Dinamica
Magisterexamen
<
Deltid
<
600 timmar
Internet

Den internationella Master i hållbar utveckling (italiensk-spanska) gör det möjligt att specialisera sin utbildning inom ett framväxande område med vårt produktionssystem ...

Läs mer

Mästare Expert i hållbar utveckling och social utbildning

Divulgazione Dinamica
Magisterexamen
<
Deltid
<
900 timmar
Internet

Mästaren Expert i hållbar utveckling och social utbildning består av två titlar i ett enda ackreditering (Expert, Master).Dessa titlar hänvisar till två yrkesområden

Läs mer

Master I Hållbar Utveckling

Divulgazione Dinamica
Magisterexamen
<
Deltid
<
600 timmar
Internet

Mästaren i hållbar utveckling kan specialisera sin utbildning inom ett framväxande område av vårt produktionssystem, från en social strategi.

Läs mer