40 Deltid Master Program i Hotell och turism i Europa for 2024

Deltid Master Program i Hotell och turism i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 år

    På Campus

    Spanska

    Den magisterexamen i e-turism och Revenue Management ger kunskap i digitala verktyg och sociala nätverk som gör det möjligt att öppna ett brett utbud av marknadsföringsaktiviteter och försäljning. Också specialiserad utbildning som optimerar resurser och intäkter i en mycket konkurrensutsatt bransch.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    8 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Vår mästare i hotellhantering är idealisk inte bara för karriärväxlare som vill bryta sig in i gästfrihetsbranschen utan också för karriärklättrare som redan är ute på fältet och vill snabba upp sin professionella karriär. Med ett globalt nätverk med över 6 000 alumner kommer du att dra nytta av livslångt stöd i den starka gruppen av akademiker.

    • Rome, Italien
    • Italy Online, Italien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Rome Business School's Master in Tourism and Hospitality Management är utformad för deltagarna med tekniska och administrativa färdigheter och en grundlig kunskap om turistbranschen för att starta en karriär inom den, allt inom ramen för en av de mest populära turistplatserna: Rom, landmärke av den italienska kulturen.

    • Leeuwarden, Nederländerna

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du är serviceinriktad, kritisk och nyfiken, och alltid har din kunds intresse i åtanke, är denna masterexamen perfekt för dig. Det är en språngbräda för en framgångsrik och dynamisk karriär i den ständigt föränderliga besöksnäringen.

    • Chur, Schweiz

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Turismen är sårbar för förändringar men bidrar också till den. Du kommer att analysera de olika drivkrafterna för förändring, utvärdera konsekvenserna av förändring och avgöra hur man hanterar och utformar förändringar inom turismen. Skaffa kunskap, finslipa och tillämpa dina färdigheter och bli en förändringsskapare.

    • Lucerne, Schweiz

    Heltid, Deltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Företagsföretag inom turistsektorn blir allt viktigare på global nivå. Projekt i både traditionella och nya turistmål, som Indien och Kina, växer i komplexitet. Detta öppnar upp en mängd möjligheter för välutbildade magisterexamen inom denna sektor och från relaterade områden.

    • Thessaloniki, Grekland
    • Online

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den Civilingenjör i Hospitality och Tourism Management programmet erbjuder expertis inom turism med en praktisk inriktning med anknytning till ledning och strategiska frågor i den snabbt föränderliga turistsektorn på nationell och internationell

    • Naples, Italien
    • Rome, Italien
    • + 1 more

    Deltid

    4 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Italienska

    Master i turism på uppnivå representerar toppen av turismutbildning, en läroplan speciellt utformad för att forma de framtida ledarna inom turistnäringen. Med det här programmet kommer du att ha möjlighet att dyka in i dynamiken i global turism, men du kommer också att vara beredd att täcka nyckelroller inom branschen och utmärka dig som en sann professionell. \n\n Du kommer att kunna sträva efter prestigefyllda positioner som resebyrå- och researrangörschef, expert inom marknadsföring och kommunikation för turism, turistfrämjande chef och teknisk chef för resebyråer. Vårt utbildningserbjudande går utöver traditionella turismkurser, och utrustar dig med praktiska och teoretiska färdigheter för att utmärka dig på en snabbt växande marknad. \n\n Denna Master in Tourism är designad för dem som drömmer om att lämna ett outplånligt märke i turismens värld, som kombinerar avancerad kunskap med verkliga praktiska erfarenheter. Vi guidar dig genom de senaste branschtrenderna, lär dig skapa innovativa marknadsföringsstrategier, främja turistdestinationer med ett hållbart tillvägagångssätt och förbättra resenärens upplevelse i alla aspekter. \n\n Det finns ingen annan Master i turism som förbereder dig så intensivt för arbetslivet! \n\n Om du är redo att ge dig ut på en resa som kommer att förvandla din passion för turism till en rik och givande karriär, är Master in Tourism at Up Level din ultimata destination. \n\n Ta det första steget mot framgång inom turistsektorn. Anmäl dig nu till Master in Tourism och börja bygga din framtid i resevärlden. Med Up Level kommer du att bli den ledare som turistsektorn letar efter, driva innovation och forma morgondagens trender. Det är dags att agera: gå med oss ​​och förvandla din framtid inom turism.

    • Athens, Grekland

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet betonar de tvärkulturella, moraliska, etiska, institutionella och miljömässiga frågorna i förvaltningen av turismorganisationer, samtidigt som alla specialiserade affärs- och operativa färdigheter täcker.

    • Il-Kalkara, Malta

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    I denna grad, du lär dig samtida ledningsförmåga och studieområden som evenemangshantering och turismens principer och praxis. Detta program hjälper dig att utveckla specialistkunskaper och avancerade praktiska färdigheter inom ledning och studera en bredd av ämnen som är utformade för att ge dig en konkurrensfördel inom turism- och evenemangsbranschen.

    • Split, Kroatien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Graduate (master) studie av gästfrihet och turism management är den första studien av det slaget orienterad mot den internationella turismmarknaden med tonvikt på att förvärva praktiska färdigheter och kunskaper som kan tillämpas var som helst i världen. Som en del av detta studieprogram gör studenterna sina praktikplatser i några av världens mest prestigefyllda hotell, turistföretag och organisationer, samt restauranger, vilket gör det möjligt för dem att få en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.

    • Tarragona, Spanien

    Heltid, Deltid

    2 terminer

    Blandad

    Engelsk, Spanska

    Huvudsyftet med denna 60 högskolepoäng Master är att ge avancerad utbildning i strategisk ledning och marknadsföring av destinationer och turistområden. Programmet syftar specifikt till kapacitering, innovation, och ledarskap i en konkurrenskraftig och hållbar utveckling av turism, baserat på erkännandet av dess ekonomiska, social och kulturell komplexitet och betydelse.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Om du brinner för att driva gästfrihetsindustrin framåt i en ständigt föränderlig värld och skapa minnesvärda upplevelser för dina konsumenter, är den här kursen utformad för dig. Som student har du möjlighet att få de färdigheter och kunskaper som gör det möjligt för dig att utveckla en karriär inom hotellbranschen på seniornivå. Du kommer att uppmuntras att odla lärande och kunskap så att du kan fatta strategiska beslut, tänka kritiskt och vara en inspirerande ledare inom gästfrihet.

    • Murcia, Spanien
    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom att studera Master's Degree in Hospitality Management / Máster en Dirección de Hoteles y Empresas de Restauración kommer studenterna att kunna genomföra praktik i stora nationella och internationella gästfrihetsföretag (hotell, cateringgrupper, kryssningsfartyg, catering, evenemang) och lära sig av fantastiska professionella mentorer. Dessutom kommer de att få utmärkt personlig uppmärksamhet från institutionen.

    • Spain Online, Spanien

    Heltid, Deltid

    9 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet Online Master in Tourism & Hospitality Management erbjuder avancerad insikt i turistnäringen och ger studenter möjlighet att utveckla sina kunskaper och intressen inom området hospitality management.