MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Hotell och turism på deltid i bordeaux, Frankrike 2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Att vara ett storstadsområde i Frankrike, är Bordeaux city hem till över 200.000 invånare. Detta är hem för en stor vinindustri och vin mässan i världen. Bordeaux är också hem till universitetet i Bordeaux.

Be om information Masterexamina i Hotell och turism på deltid i bordeaux i Frankrike 2021

2 Resultat i Hotell och turism, bordeaux Filter

MSc i vin

Kedge Business School
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

”Vin och gästfrihet är nära kopplade. Denna Master of Science samlar erfarenheten och kunskapen från två ledande skolor inom sina respektive områden. Med École Hôtelière de La ...

Läs mer

Mästare vin & e-turism

Formasup Campus
Magisterexamen
<
Deltid
<
2 år
Franska
Campusstudier

Leader Operational Manager Enterprise säkerställer den övergripande utvecklingen av företaget och dess verksamhet, produkter och tjänster. Den definierar de strategiska riktni ...

Läs mer