MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Hotell och turism på deltid i Bologna, Italien 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Bland en av de mycket gamla städer i Italien, har Bologna alltid varit en mycket framstående plats att besöka och få utbildning. Utbildningsinstitutioner, såsom universitet Bolonga, skryta med välutbildade lärare och undervisning i medeltida konst, musik och kultur.

Be om information Masterexamina i Hotell och turism på deltid i Bologna i Italien 2021

2 Resultat i Hotell och turism, Bologna Filter

Executive Master i hotellledning och digital turism 4.0

w.academy
Magisterexamen
Mar 2021
<
Deltid
<
96 timmar
Italienska
Campusstudier
Internet

Turism är definitivt ett område med starka och fortsatta framsteg. Det är verkligen viktigt att få uppdaterade ledaregenskaper och att ha rätt instrument och att vara konkurre ...

Läs mer

Executive Master Suppleant Management

w.academy
Magisterexamen
<
Heltid
<
1072 timmar
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Befälhavaren syftar till att utbilda biträdande chefer, resurser som tillsammans med Resident Manager kommer att kunna följa huvudsakligen verksamheten på ett hotell med mycke ...

Läs mer