MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Hotelladministration i Portugal på deltid 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Gästfriheten företag har otaliga rörliga delar. En masterexamen i Hotel Management ger de grundläggande kunskaper du behöver för att sätta ihop bitarna, så saker och ting fungerar som en väloljad maskin. Programmet utvecklar den tekniska kompetens och breda, strategiska fokus som krävs för att bli en topp-nivå gästfrihet manager.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Hotelladministration i Portugal på deltid 2021

2 Resultat i Hotelladministration, Portugal Filter

Master i turism och gästfrihet management

Universidade Europeia
Magisterexamen
<
Heltid
<
3 terminer
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

Master in Tourism and Hospitality Management är en specialiserad befälhavare. Fördjupningen i sektorns goda praxis, tillämpade projekt av stort värde för de olika sektorerna s ...

Läs mer

Postgraduate i Hospitality Management

Universidade Europeia
Magisterexamen
<
Deltid
<
9 månader
Portugisiska
Campusstudier

Graduate Program in Hotel Management är ett utmärkt tillfälle för dig som vill utveckla en karriär, förvärva eller fördjupa kunskap inom detta affärsområde, kännetecknat av dj ...

Läs mer