close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Industriell design i Danmark 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.   Industridesign hänvisar till området för tillverkning som omfattar skapande produkt och konstruktion. Industridesigners verka för att i form av ett… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Industridesign hänvisar till området för tillverkning som omfattar skapande produkt och konstruktion. Industridesigners verka för att i form av ett objekt följer sin funktion och att industrivaror fungerar som avsett sina kunder.

Trots sin lilla befolkning, Danmark rankas som en av världens 's mest innovativa länder tack vare en stark betoning på forskning och utbildning av hög kvalitet. Du kommer också att studera i en trygg, vänlig och innovation-driven miljö.

De mest populära masterprogrammen i Industriell design i Danmark 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Designskolen Kolding
Kolding, Danmark

Som en följd av övergången från ett industrisamhälle till ett kunskaps och kommunikation baserat samhälle, är Industrial Design en disciplin i snabb utveckling.

Som en följd av övergången från ett industrisamhälle till ett kunskaps och kommunikation baserat samhälle, är Industrial Design en disciplin i snabb utveckling. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Danska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här