MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Inredningsarkitektur i Afrika 2020/2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

En stark kreativ vision och förmåga att ta idéer till liv är utmärkande för området inredning. Student designers har till uppgift att skapa visuellt stimulerande och fungerande utrymmen i kommersiella eller bostadsområden inställningar som följer branschstandarder och statliga regleringar.

Många program i Afrika sker i en mycket ovanlig kulturell och fysisk miljö än de flesta elever känner till i den gamla goda tiden. Kom veta för att anpassa sig till denna levnadsvillkor är en del av roliga och utmaningen att leva där. Utmaningen är intellektuella, emotionella och fysiska.

Se alla masterprogram i Inredningsarkitektur i Afrika 2020/2021

2 Resultat i Inredningsarkitektur, Afrika Filter

MA i design (inredning)

University of Johannesburg
MA
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
30 Okt 2020
Engelska
Campusstudier

Syftet med programmet är att utbilda och utbilda forskare som kan bidra till kunskapsutveckling på avancerad nivå. Masterexamen förvärvas genom att genomföra ett enda avancera ...

Läs mer

Master of Interior Design

Mind Development Academy
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Programmet för Master of Interior Design (MA) är att ge studenterna design och problemlösning för att uppnå excellens inom design av arkitektoniska interiörer och att utföra f ...

Läs mer