43 Master Program i Inredningsarkitektur 2024

Master Program i Inredningsarkitektur 2024Filter
    • Milan, Italien

    Heltid

    2 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk, Italienska

    M.Sc.-utbildningens väg Programmet "Arkitektur - byggd miljö - interiörer" ger avancerad utbildning inom arkitektonisk design i syfte att examina utövare som kan förändra och förändra den byggda miljön i dess fysiska, arkitektoniska och landskapselement, vilket ger arkitektonisk motståndskraft och överkomlighet.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Spanska

    Den officiella magisterexamen i landskapsarkitektur eller trädgårdsdesign kopplar samman traditionell trädgårdsdesign med mycket aktuella teman – miljöproblem, klimatförändringar, hållbarhet, biologisk mångfald, miljöutbildning, energibesparing och nya sociala trender som ekologisk medvetenhet. Genom olika ämnen, besök, samtal och övningar som rådgivits av lärarna under utbildningscykeln, kommer studenten att kunna utveckla alla skala av trädgårdar, privata eller urbana, och kommer att vara lämplig att arbeta inom olika sektorer av marknaden.

    • Berlin, Tyskland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MA Inredningsarkitektur/Inredningsdesign-programmet erbjuds till utexaminerade inom inredningsarkitektur/inredningsdesign. Programmet stärker de kompetenser och specialkunskaper som förvärvats på BA-nivå så att studenterna individuellt kan tillämpa kreativa och ansvarsfulla lösningar på uppgifter inom områdena inredningsarkitektur och inredning. Programmet är fast förankrat i den pulserande staden Berlin men undervisas uteslutande på engelska. Den är utformad för att hjälpa eleverna att förstå sin roll och sitt ansvar som inredningsarkitekter i olika fysiska och kulturella sammanhang – på antingen lokal eller global nivå.

    • Madrid, Spanien
    • Seville, Spanien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    6 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Spanska

    The Master in Interior Design and BIM Architecture vänder sig till personer som är intresserade av inredningsindustrin och BIM -arkitekturen. Även om förkunskaper inte är nödvändiga för en adekvat användning av befälhavaren, rekommenderas det att studentens profil är ingenjör, arkitekt, lantmätare ...

    • Maastricht, Nederländerna

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    På Master Interior Architecture kommer du att lära dig att utveckla ett koncept för ett utrymme baserat på dina egna idéer och konstnärliga vision och att förverkliga konceptet. Det viktiga är hur du presenterar dina slutsatser som en viktig del av din arkitektoniska design.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    10 månader

    På Campus

    Engelsk

    • Zwolle, Nederländerna

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    6 månader

    På Campus

    Engelsk

    Master in Interior Design tillhandahåller kunskap och verktyg som studenter kommer att behöva ta hand om projekt för hotell, restauranger och butiker, och arbetar i samarbete med riktiga kunder (Hotel W Barcelona, Hotel Majestic, Hotel Murmuri, Hotel Praktik Rambla, etc.) att få erfarenheter från första hand och hjälpa dem att lyckas senare i arbetslivet.

    • Milan, Italien

    Heltid

    11 månader

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatkursen inom inredningsdesign syftar till ett innovativt humancentrerat tillvägagångssätt: det handlar inte bara om att designa ett utrymme utan också vad det erbjuder till användarna. Inredningsdesigners måste kunna hantera båda tekniska strategiska sidorna av ett projekt, från en noggrann analys, och för att ge de bästa lösningarna när det gäller rymdförbättring och servicedesign. De uppmanas att skapa utrymmen som förmedlar starka känslor, kombinerat med rätt val av möbler, ljus, material och färger. Detta ursprungliga och breda tillvägagångssätt uppmuntrar flera företag att be IED-mastere att arbeta med specifika projekt i syfte att utforma en effektiv och meningsfull användarupplevelse.

    • Caserta, Italien
    • Istanbul, Turkiet

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Som en del av den tvååriga studiekursen i "Arkitektur_Interiördesign och för autonomi" på engelska, magisterexamen i klass LM-4 Arkitektur och byggteknik-arkitektur, har Institutionen för arkitektur och industridesign "Luigi Vanvitelli" (DADI) gått in i två internationella avtal för upprättandet av två dubbla titlar, en 2015 och den andra 2016.

    • Hasselt, Belgien
    • Diepenbeek, Belgien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Fakulteten för arkitektur och konst välkomnar ansökningar om ett innovativt internationellt magisterprogram i inredningsarkitektur med starkt fokus på adaptiv återanvändning.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta MA-program är designat för akademiker inom konst, arkitektur och design som vill specialisera sig på kreativa metoder för att göra inredning.

    • Washington, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Det enda programmet i landets huvudstad som är ackrediterat av Council for Interior Design Accreditation, MFA i inredningsarkitektur ger studenter tillgång till urbana resurser, de bästa arkitektur- och inredningsföretagen i DC, och en studioorienterad läroplan som skapar innovativ design tänkare.

    • Pécs, Ungern

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet utbildar inredningsartister om hur man implementerar estetiska, funktionella och psykologiska aspekter av ett givet utrymme eller utrymmen. Kandidater kommer att ha grundläggande teknisk kunskap, konstnärliga färdigheter, ha en förståelse och grundlig kunskap om designtankprocessen och deras betydelse under planeringsförfarandet. De förvärvar också primära tillverknings-, produktionsprocesser och deras villkor.

    • Online

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Spanska