MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internationell ekonomi på distans i Europa 2020/2021

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Vissa internationella ekonomutbildningar och -kurser väljer att fokusera på undervisningspolitik, regler och ekonomiska förhållanden, medan andra är utformade för att ge studenterna möjlighet att få praktisk erfarenhet med befintliga internationella marknader. I båda fallen kan sådana program och kurser hjälpa studenter att hitta tillfredsställande internationellt arbete.  

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internationell ekonomi på distans i Europa 2020/2021

1 Resultat i Internationell ekonomi, Europa, Distansutbildning Filter

Master i tillämpad global ekonomi (1: a termin - online redo)

Kozminski University
Magisterexamen
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
2 år
30 Sep 2020
Engelska
Campusstudier
Internet

Master in Applied Global Economics-programmet erbjuder ett unikt pedagogiskt erbjudande, blandning av teoretisk kunskap och praktiska yrkeskunskaper, som utgör en verktygslåda ...

Läs mer