MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internationell ekonomi i Polen på distans 2020/2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Internationella ekonomutbildningar och -kurser hjälper studenterna att utveckla de mentala verktyg de behöver för att börja sin globala karriär. Man lär sig dessutom om aktuella marknadstrender och problem, samt branschmetoder och branschlösningar.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Liksom många andra EU-länder, har Polen billigt eller tom gratis undervisning till EU-studenter. Blivande studenter ska vända sig direkt till deras valda polska institution. Universitetet i Warszawa, till exempel avgifter mellan £ 1300 och £ 2.500 per år för sina kurser i engelska.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internationell ekonomi i Polen på distans 2020/2021

1 Resultat i Internationell ekonomi, Polen, Distansutbildning Filter

Master i tillämpad global ekonomi (1: a termin - online redo)

Kozminski University
Magisterexamen
Magisterexamen
Okt 2020
<
Heltid
<
2 år
30 Sep 2020
Engelska
Campusstudier
Internet

Master in Applied Global Economics-programmet erbjuder ett unikt pedagogiskt erbjudande, blandning av teoretisk kunskap och praktiska yrkeskunskaper, som utgör en verktygslåda ...

Läs mer