MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internationell handel i Schweiz på deltid 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Handel är en stor del av det som gör världen gå runt, och de som studerar internationell handel kan ha möjlighet att göra en skillnad genom att driva ett yrke inom detta område. Positioner som följs analytiker, import specialist, och handel och investeringar officer kan alla vara alternativ.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internationell handel i Schweiz på deltid 2021

3 Resultat i Internationell handel, Schweiz Filter

Mästare i utrikeshandeln och internationell marknadsföring

INSA Business, Marketing & Communication School
Magisterexamen
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Denna grad Programmet fokuserar på de praktiska aspekterna av globala marknader för att lära eleverna de färdigheter som gäller för internationell handel, import och export, i ...

Läs mer

Master in International Trade (MIT) (europeiska och amerikanska ackrediteringar)

The International University in Geneva
Magisterexamen
Mar 2021
<
Heltid
<
Deltid
31 Jan 2021
Engelska
Campusstudier

Leder till ledande befattningar inom marknadsföring och utveckling i internationella handelsorganisationer, diplomatiska tjänster, handelskamrar och privat sektor.

Läs mer

Master of Science in Commodity Trading

Geneva School of Economics and Management – Msc in Commodity Trading
MSc
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
28 Feb 2021
Campusstudier

Master in Commodity Trading är ett unikt program i Europa. Det fokuserar på finansiering av resurser, produkter och handelsflöden av varor och inkluderar kurser inom relevanta ...

Läs mer