MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Internationell handel på deltid i genever, Schweiz 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Studera den internationella handeln kan vara nyckeln till att öppna upp flera viktiga arbetstillfällen som är både lönsamma och meningsfull. Karriär som handel analytiker, handel och investeringar officer och efterlevnad analytiker kan vara tillgängliga för dem som slutföra de nödvändiga kurser.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Geneva är känd för diplomati. Det är förmodligen därför deras universitet är specialiserat på humanistiska vetenskaper, med tillägg av medicinen. Privat universitet, institut och privata skolor är också specialiserade på lagar, statsvetenskap, internationella frågor, historia etc.

Be om information Masterexamina i Internationell handel på deltid i genever i Schweiz 2021

2 Resultat i Internationell handel, genever Filter

Master in International Trade (MIT) (europeiska och amerikanska ackrediteringar)

The International University in Geneva
Magisterexamen
Mar 2021
<
Heltid
<
Deltid
31 Jan 2021
Engelska
Campusstudier

Leder till ledande befattningar inom marknadsföring och utveckling i internationella handelsorganisationer, diplomatiska tjänster, handelskamrar och privat sektor.

Läs mer

Master of Science in Commodity Trading

Geneva School of Economics and Management – Msc in Commodity Trading
MSc
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
28 Feb 2021
Campusstudier

Master in Commodity Trading är ett unikt program i Europa. Det fokuserar på finansiering av resurser, produkter och handelsflöden av varor och inkluderar kurser inom relevanta ...

Läs mer