$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Internationell pedagogik i Majorstuen i Norge 2022

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad fo… Läs mer

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

En Master in International Education tittar på olika utbildningssystem och praxis runt om i världen och hur dessa påverkas av olika politiska och ekonomiska miljöer. Graden lär eleverna om politik, förvaltning och internationell lärande.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

Be om information Masterexamina i Internationell pedagogik i Majorstuen i Norge 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Norge
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Oslo Metropolitan University
Majorstuen, Norge

Denna magisterexamen ger dig de kvalifikationer som behövs för internationellt arbete inom de breda områdena utbildning, utveckling och hållbarhet.

Denna magisterexamen ger dig de kvalifikationer som behövs för internationellt arbete inom de breda områdena utbildning, utveckling och hållbarhet. -
Magisterexamen
Engelska
Campusstudier