MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Internationella affärer på deltid i Rostov-on-Don, Ryssland 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Internationella affärer hänvisar till den kommersiella verksamhet som omfattar transaktioner av tjänster eller varor över två olika gränser. Studenter som är intresserade av denna typ av arbete kan välja att gå kurser som fokuserar på både affärsmässiga och kulturella frågor.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Rostov-on-Don är en hamnstad och administrativt centrum i Rostov Oblast och Södra federala distriktet i Ryssland och värdar universitet som Don State Technical University, Rostov State University of Ekonomi och Southern Federal University för att nämna några.

Be om information Masterexamina i Internationella affärer på deltid i Rostov-on-Don i Ryssland 2021

1 Resultat i Internationella affärer, Rostov-on-Don Filter

Master i internationella affärer

Rostov State University of Economics
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Campusstudier

Master in International Business forskarutbildning Kursen är lämplig för människor vars yrkesverksamhet omfattar de ekonomiska, finansiella, marknadsföring och analytiska avde ...

Läs mer