Keystone logo

3 Master Program i Internationella köket i Europa för 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Internationella köket
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Popular study format

    Popular education type

    Popular locations

    Master Program i Internationella köket

    Program och kurser som betonar internationella rätter fokuserar på smaker och rätter som traditionellt tillagas av människor från olika länder och etnisk bakgrund. I takt med att restaurangkunder och cateringkunder utvecklar sofistikerade matsmaker ökar efterfrågan på dessa unika internationella rätter dagligen.

    Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

    En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.